iletişim hattı
+90 (362) 270 50 08 - 270 50 09
ANA SAYFA KURUMSAL HİZMETLER REFERANSLAR İLETİŞİM
Kurumsal
1986 yılında yemek sektörüne ‘Pizza Piccolina’ isimli restaurant ile giriş yapan şirketimiz, çok kısa sürede sektörün öncülerinden olmuştur. Gelen yoğun toplu yemek talepleri sonucunda üretimini toplu yemekçiliğe dönüştürerek yeni bir adreste yeni bir şirketin, Mutfak Yemekçiliğin, temellerini 1996 yılı aralık ayında atmıştır.
Hakkımızda
"1986 yılında yemek sektörüne ‘Pizza Piccolina’ isimli restaurant ile giriş yapan şirketimiz, çok kısa sürede sektörün öncülerinden olmuştur. Gelen yoğun toplu yemek talepleri sonucunda üretimini toplu yemekçiliğe dönüştürerek yeni bir adreste yeni bir şirketin, Mutfak Yemekçiliğin, temellerini 1996 yılı aralık ayında atmıştır.Kalite ve güvenin adresi olan şirketimiz, gerek kurucuları Mustafa-Betül Yavuz’un iş ve yaşam felsefeleri, bilim ve görselliğe verdikleri önem sayesinde; gerekse şirketin her düzeyindeki çalışanıyla sürekli müşteri memnuniyeti ile marka olmuştur. Şirketimiz ortak kuruluşları ‘Yavuztur Seyahat acentası’ ve ‘Grand Atakum Hotel’ ile hizmet sektörünün birçok alanında örnek ve öncü hizmetler vermektedir."

Hazır Yemekçilik sektöründe kalite ve güvenin adresi olan Mutfak Catering, kurucuları olan Betül & Mustafa Yavuz’un iş ve yaşam felsefeleri, bilim ve görselliğe verdikleri önem sayesinde vebunun yanı sıra bütün çalışanlarının üstün gayreti ve sürdürülebilir müşteri memnuniyeti hedefi ilesektörünün öncü markası olmuştur.

Mutfak Catering;
kardeş kuruluşları olan ‘Yavuztur Seyahat Acentesi (1984) ’ ve 2011 Şubat’ındaaçılan ‘4* Grand Atakum Otel’ ile hizmet sektörünün birçok alanında örnek ve öncü hizmetlervermektedir.

Mutfak Catering kuruluşundan bu yana Samsun’umuza gelen büyük yatırımcıların (RönesansGayrimenkul PİAZZA AVM Projesi, Alarko-Alsim Samsun Çarşamba Havaalanı Projesi, Güriş İnş-Pelitköy Toplu Konut Projesi , Saipem-Eni Rusya-Samsun Doğalgaz Boru Hattı Projesi, Aksa Holding-Telekom Projesi) yemek hizmetini başarıyla tamamladığı gibi kentimizdeki birçok özel sektörkuruluşuna hizmet vermeye devam etmektedir.
Mutfak Catering
Yeme - İçme & İkram Hizmetleri
Tel : +90 (362) 270 50 08
Faks : +90 (362) 270 50 40
E-Posta : [email protected]
Adres : 19 Mayıs Sanayi Sitesi Şabanoğlu Mah. 105. Sok No:4 Tekkeköy / SAMSUN
QR CODE
QR CODE
Beni Yeniliklerden Haberdar Et
Ad / Soyad
Gsm No
E-Posta
Copyright © 2015 Sayfanın tüm tasarım hakları Mutfak Catering’e aittir.
KA İnternet Bilişim Teknolojileri Tic. Ltd. Şti. Başa Dön