|
| toplu yemekte
sağlık, lezzet ve hijyen |
|
|
|
|
| Martini |
|
Malzemeler -4.5 cl. Cin -1 cl. Dry Vermut -4.5 cl. Cin -1 cl. Dry Vermut -4.5 cl. Cin -1.5 cl. Dry Vermut -1.5 cl. Sweet Vermut -4.5 cl. Cin -4.5 cl. Dry Vermut -4.5 cl. Cin -4.5 cl. Dry Vermut -4.5 cl. Cin -1 dash Dry Vermut -4.5 cl. Cin -1.5 cl. Dry Vermut
Tarifi Kırılmış buzla iyice karıştırın. Kokteyl bardağına süzün. Zeytin veya limon kabuğu helezonuyla süsleyin. Kırılmış buzla iyice karıştırın. Kokteyl bardağına süzün. Zeytin veya limon kabuğu helezonuyla süsleyin. Kırılmış buzla iyice çalkalayın. Kokteyl bardağına süzün. Kırılmış buzla iyice çalkalayın. Kokteyl bardağına süzün.Zeytin veya limon kabuğu helezonuyla süsleyin. Kırılmış buzla iyice çalkalayın. Kokteyl bardağına süzün. Zeytin veya limon kabuğu helezonuyla süsleyin. Buzla iyice karıştırın. Kokteyl bardağına süzün. Zeytin veya limon kabuğu helezonuyla süsleyin. Kırılmış buzla iyice karıştırın. Kokteyl bardağına süzün. Zeytin veya limon kabuğu helezonuyla süsleyin.
|
|
|
|
|
|
|