iletişim hattı
+90 (362) 270 50 08 - 270 50 09
ANA SAYFA KURUMSAL HİZMETLER REFERANSLAR İLETİŞİM
toplu yemekte sağlık, lezzet ve hijyen
PORTAKALLI KEK
Malzemeler
250 gr un
100 gr süt 
250 gr şeker
3 adet yumurta
200 gr margarin
1 portakalın suyu
1 paket kabartma tozu
1 portakalın kabuğun rendesi

Tarifi
Şeker ve yağı iyice karıştırın, yumurtaları birer birer ilave edin. Sırasıyla, önce un ve kabartma tozu, ardından portakal suyu, süt veportakal kabuklarını da karıştırın.
Bunları yağladığınız bir tepsiye boşaltın ve normal ateşte 55-60 dakika pişirin.

Mutfak Catering
Yeme - İçme & İkram Hizmetleri
Tel : +90 (362) 270 50 08
Faks : +90 (362) 270 50 40
E-Posta : [email protected]
Adres : 19 Mayıs Sanayi Sitesi Şabanoğlu Mah. 105. Sok No:4 Tekkeköy / SAMSUN
QR CODE
QR CODE
Beni Yeniliklerden Haberdar Et
Ad / Soyad
Gsm No
E-Posta
Copyright © 2015 Sayfanın tüm tasarım hakları Mutfak Catering’e aittir.
KA İnternet Bilişim Teknolojileri Tic. Ltd. Şti. Başa Dön