iletişim hattı
+90 (362) 270 50 08 - 270 50 09
ANA SAYFA KURUMSAL HİZMETLER REFERANSLAR İLETİŞİM
toplu yemekte sağlık, lezzet ve hijyen
Sarmisakli Cevizli Spagetti
Malzemeler
1 paket spagetti 
1 su bardagi ceviz
1 çay bardagi galeta unu
2 dis sarmisak 
1/2 çay bardagi zeytinyagi
tuz, karabiber

Tarifi
1- Spagettiyi tuzlu suda, hafif diri kalacak sekilde haslayin. Suyunu süzün. 
2- Galeta ununu bir tavaya koyun, harli ateste pembelesinceye kadar kavurun. 
3- Bir baska tavada zeytinyagini isitin, dilimlenmis sarmisagi ekleyip pembelestirin. 
3- Makarnaya, sarmisak, galeta unu ve dövülmüs cevizi ilave edip karistirin. Üzerine karabiber serpip, sicak olarak servis yapin.

Mutfak Catering
Yeme - İçme & İkram Hizmetleri
Tel : +90 (362) 270 50 08
Faks : +90 (362) 270 50 40
E-Posta : [email protected]
Adres : 19 Mayıs Sanayi Sitesi Şabanoğlu Mah. 105. Sok No:4 Tekkeköy / SAMSUN
QR CODE
QR CODE
Beni Yeniliklerden Haberdar Et
Ad / Soyad
Gsm No
E-Posta
Copyright © 2015 Sayfanın tüm tasarım hakları Mutfak Catering’e aittir.
KA İnternet Bilişim Teknolojileri Tic. Ltd. Şti. Başa Dön