|
Kurumsal |
|
1986 yılında yemek sektörüne ‘Pizza Piccolina’ isimli restaurant ile giriş yapan şirketimiz, çok kısa sürede sektörün öncülerinden olmuştur. Gelen yoğun toplu yemek talepleri sonucunda üretimini toplu yemekçiliğe dönüştürerek yeni bir adreste yeni bir şirketin, Mutfak Yemekçiliğin, temellerini 1996 yılı aralık ayında atmıştır. |
|
|
|
|
Misyon & Vizyon |
|
Misyonumuz
Müşteri memnuniyetini temel prensibimiz olarak benimseyerek ; güvenilir, kaliteli, sağlıklı,hijyenik ve lezzetli hizmetler sunarak yemek sektörünün kalite çıtasını sürekli yukarı çekenbir firma olmak.
Vizyonumuz
Kalite ve hizmet anlayışından vazgeçmeden, sürekli yenilenen ve gelişen, sektöründekiyerini koruyan, müşteri memnuniyetini devamlı kılan, en önemlisi de Yemek sektöründekaliteyi ve insan sağlığını önemseyen müşterilerin tercih ettiği firma olmak.
Mutfak Catering hizmetlerini sunarken kalite velezzetten ödün vermeden maksimum müşterimemnuniyetini hedeflemekte ve hizmetlerinde dürüst,saygılı, adil, açık ve şeffaf olmaya özen göstermektedir.
Mutfak Catering; Müşteri taleplerine göre üstün hizmetve yiyecek kalitesi sağlar. Hizmetin her aşamasında ölçmeve değerlendirme yapar ve mükemmeli arar.
Mutfak Catering; tam bir takım çalışması yapar ve herdüzeydeki çalışanımız nihai hedef için üzerine düşeninfazlasını yapmaya gayret eder.
|
|
|
|
|