iletişim hattı
+90 (362) 270 50 08 - 270 50 09
ANA SAYFA • KURUMSAL • HİZMETLER • REFERANSLAR • İLETİŞİM
toplu yemekte sağlık, lezzet ve hijyen
Sardalya, ton balığı, somon balığı, uskumru, midye, istiridye ve yengeç gibi deniz ürünleri, doymamış yağlar ve esansiyel yağ asitlerinden zengindir. Karides, kalamar ve ıstakoz ise yüksek oranda kolesterol içerir. Seçiminizi yaparken bunlara dikkat ediniz.
Mutfak Catering
Yeme - İçme & İkram Hizmetleri
Tel : +90 (362) 270 50 08
Faks : +90 (362) 270 50 40
E-Posta : info@mutfakcatering.com.tr
Adres : 19 Mayıs Sanayi Sitesi Şabanoğlu Mah. 105. Sok No:4 Tekkeköy / SAMSUN
QR CODE
QR CODE
Beni Yeniliklerden Haberdar Et
Ad / Soyad
Gsm No
E-Posta
Copyright © 2015 Sayfanın tüm tasarım hakları Mutfak Catering’e aittir.
KA İnternet Bilişim Teknolojileri Tic. Ltd. Şti. Başa Dön