iletişim hattı
+90 (362) 270 50 08 - 270 50 09
ANA SAYFA • KURUMSAL • HİZMETLER • REFERANSLAR • İLETİŞİM
toplu yemekte sağlık, lezzet ve hijyen
YOĞURTLU JÖLE
Malzemeler
1 su bardağı yoğurt (taze ve fazla suyu süzülmüş)
100 gr. hazır bisküvi (dövülmüş)
Yarım su bardağı fındık (dövülmüş)
1 paket jöle
4 şeftali (mevsime göre istenen her meyve kullanılır.)

Tarifi
Jöle 2 su bardağı sıcak su ile eritilir. Sonra 1 bardak
soğuk su konur. Elde edilen sıvıüç kısma ayrılır. Islatılmış 20 25 cm. çapındaki tepsiye jölenin 1/3'ü konur. Soyulup dilimlenmiş şeftaliler yerleştirilir. Jöle donuncaya kadar buzdolabında bekletilir. 1 bardak yoğurt ile jölenin diğer 1/3'ü iyice karıştırılır. Meyveli jölenin üzerine yayılır. Yine buzdolabında dondurulur. Dövülmüş bisküvi ile fındık, jölenin son kalan 1/3'ü ile karıştırılır. Katı olursa 1 2 kaşık su ilave edilir. Yoğurtlu jölenin üzerine yayılır. Yine buzdolabında dondurulur. Kalıp birkaç kere ılık suya batırılır. Servis tabağına ters çevrilir.

Mutfak Catering
Yeme - İçme & İkram Hizmetleri
Tel : +90 (362) 270 50 08
Faks : +90 (362) 270 50 40
E-Posta : info@mutfakcatering.com.tr
Adres : 19 Mayıs Sanayi Sitesi Şabanoğlu Mah. 105. Sok No:4 Tekkeköy / SAMSUN
QR CODE
QR CODE
Beni Yeniliklerden Haberdar Et
Ad / Soyad
Gsm No
E-Posta
Copyright © 2015 Sayfanın tüm tasarım hakları Mutfak Catering’e aittir.
KA İnternet Bilişim Teknolojileri Tic. Ltd. Şti. Başa Dön