iletişim hattı
+90 (362) 270 50 08 - 270 50 09
ANA SAYFA • KURUMSAL • HİZMETLER • REFERANSLAR • İLETİŞİM
toplu yemekte sağlık, lezzet ve hijyen
SEBZELİ TAVUK
Malzemeler
2 su bardağı pirinç
2 parça tavuk göğsü
1 su bardağı bezelye
1/2 kg mantar
1 adet soğan orta boy
karabiber
tuz
2 adet orta boy havuç

Tarifi
Tavuk haşlanır ve küçük parçalar halinde doğranır. Sebzelerde küçük parçalar haline getirildikten sonra önce havuç sonra soğan mantar ilave edildikten sonra pembeleşinceye kadar pişirilir daha sonra bezelye ve pirinç
konularak biraz daha kavrulduktan sonra yeteri kadar tavuğun suyu konularak baharatlar ilave edilir kaynadıktan sonra kısık ateşte pişirilir.

Mutfak Catering
Yeme - İçme & İkram Hizmetleri
Tel : +90 (362) 270 50 08
Faks : +90 (362) 270 50 40
E-Posta : info@mutfakcatering.com.tr
Adres : 19 Mayıs Sanayi Sitesi Şabanoğlu Mah. 105. Sok No:4 Tekkeköy / SAMSUN
QR CODE
QR CODE
Beni Yeniliklerden Haberdar Et
Ad / Soyad
Gsm No
E-Posta
Copyright © 2015 Sayfanın tüm tasarım hakları Mutfak Catering’e aittir.
KA İnternet Bilişim Teknolojileri Tic. Ltd. Şti. Başa Dön