iletişim hattı
+90 (362) 270 50 08 - 270 50 09
ANA SAYFA • KURUMSAL • HİZMETLER • REFERANSLAR • İLETİŞİM
toplu yemekte sağlık, lezzet ve hijyen
SEBZELİ POĞAÇA
Malzemeler
3 çorbakaşığı tereyağ (veya margarin)
1 çorbakaşığı kıyılmış naydanoz
6 adet milföy hamuru
2 çaykaçığı hardal 
90 gr krem peynir 
200 gr patates 
1 adet pırasa
1 adet soğan
2 adet havuç
tuz ve karabiber
6 Kişilik

Tarifi
Soğanı doğrayın, yağla berabere bir kaba koyup 5 dakika kadar çevirin. Doğranmış pırasa, patates ve havucu da ilave edip on dakika pişirin. Hardal, maydanoz, tuz ve karabiberi de kattıktan sonra 10 dakika daha pişirin. Altını kapatıp, soğumaya bırakın.
Milföy hamurlarının içine sebzefi karışımdan koyun üzerlerine peyniri ilave edin, kapatın.
Hamurların üzerine çırpılmış yumurta sürüp 200 derecelik fırında 25 dakika kadar pişirin, servis yapın.

Mutfak Catering
Yeme - İçme & İkram Hizmetleri
Tel : +90 (362) 270 50 08
Faks : +90 (362) 270 50 40
E-Posta : info@mutfakcatering.com.tr
Adres : 19 Mayıs Sanayi Sitesi Şabanoğlu Mah. 105. Sok No:4 Tekkeköy / SAMSUN
QR CODE
QR CODE
Beni Yeniliklerden Haberdar Et
Ad / Soyad
Gsm No
E-Posta
Copyright © 2015 Sayfanın tüm tasarım hakları Mutfak Catering’e aittir.
KA İnternet Bilişim Teknolojileri Tic. Ltd. Şti. Başa Dön